VOORGERECHTEN
Rundcarpaccio
Rucola - olijfolie - parmezaan - 18,80
Schotse zalm
Gerookt - toast - sjalot - citroen - 18,20
Schotse zalm
"Gravad lax" - gemarineerd - dille - doperwtjes -
wasabi mayonaise - 18,20
HOOFDGERECHTEN
VEGETARISCHE EN PASTAGERECHTEN
Vegetarische pasta - 18,00
Geitenkaas
Salade - vijgen - walnoten - doyenne peer - broodcroutons - notenbrood - 20,00
Boschampignons
Pasta - knoflook - salie - platte peterselie - 21,00
Penne
Duroc - jonge spinazie - sjalot - boschampignons - parmezaan - 23,00
PALINGGERECHTEN
Palinggerechten 31,50
Paling in ’t groen
Paling in tomatensaus met champignons
Paling in roomsaus met champignons
Paling provençale
Paling in de wok met groentjes
Gebakken paling met verse tartaar
REUZENGARNAAL (6 STUKS)
Look
Boter - tomaat - peterselie - 18,70
Elvira
Tomaat - look - witte wijn - room - 19,40
Wok
Paprika - sojascheuten - courgette - zoetzuur - koriander - 19,60
KROKETTEN
Oud-Brugge kaas
Slaatje - olijvenvinaigrette - 14,20
Zeebrugse garnalen
Slaatje - Olijvenvinaigrette - 18,70
REUZENGARNAAL (10 STUKS)
Look
Boter - tomaat - peterselie - 24,00
Elvira
Tomaat - look - witte wijn - room - 24,80
Wok
Paprika - sojascheuten - courgette - zoetzuur - koriander - 25,30
VLEESGERECHTEN
Belgisch wit-blauw
Tartaar – mild/pittig – kappertjes – slaatje – frietjes 22,00
Steak 1ste keus met slaatje 24,00
Côte à l’os met slaatje (2 personen) 58,00
Eventueel vergezeld van saus : archiduc – peperroom – Roquefort – provençale – béarnaise 3,50
Varkenswangen
Kriekenbier - peperkoek - ajuin - mosterd - slaatje - 23,00
Kies uit : frieten – kroketten – krielaardappelen
Supplement mayonaise 2,00
Supplement frieten – kroketten – krielaardappelen 2,70
VISGERECHTEN
Zeetong
Natuur – citroenboter – peterselie – natuur - 39,50
Zalm
Curry - kokos - citroengras - thaïse basilicum - gebakken rijst - 26,00
Kabeljauw
Geprakte aardappelen - spinazie - bieslook - graanmosterd - 27,00