VOORGERECHTEN
Rundcarpaccio
Rucola - olijfolie - parmezaan - 21,00
Schotse zalm
Gerookt - toast - sjalot - citroen - 21,00
HOOFDGERECHTEN
VEGETARISCH EN PASTA
Boschampignons (vegetarisch)
Pappardelle – citroen – look – platte peterselie - 23,00
Pompoen
Carbonara – linguini – parmezaan – gerookt spek – salie - 24,00 €
PALINGGERECHTEN
Palinggerechten 35,00
Paling in ’t groen
Paling in tomatensaus met champignons
Paling in roomsaus met champignons
Paling provençale
Paling in de wok met groentjes
Gebakken paling met verse tartaar
Mosselen Goudmerk 1,5 kg / persoon
(seizoen eind juni – half september)
Mosselen natuur
Mosselen witte wijn
Mosselen in de room
Mosselen provençale
Mosselen in witbier Sint-Hubertus
Mosselen “Elvira” (verse groenten, room, witte wijn, look)
REUZENGARNAAL (6 STUKS)
Look
Boter - tomaat - peterselie - 20,80
Elvira
Tomaat - look - witte wijn - room - 21,50
Wok
Paprika - sojascheuten - courgette - zoetzuur - koriander - 21,80
KROKETTEN
Oud-Brugge kaas
Slaatje - olijvenvinaigrette - 16,00
Zeebrugse garnalen
Slaatje - Olijvenvinaigrette - 22,00
REUZENGARNAAL (10 STUKS)
Look
Boter - tomaat - peterselie - 26,90
Elvira
Tomaat - look - witte wijn - room - 27,60
Wok
Paprika - sojascheuten - courgette - zoetzuur - koriander - 28,10
VLEESGERECHTEN
Varkenswangen
Kriekenbier - peperkoek - slaatje - aardappelkroketten - 27,00
Steak 1ste keus met slaatje - 25,40
Côte à l’os met slaatje (2 personen) - 65,00
Entrecôte - 21 dagen gerijpt prime meat (300 gr/persoon) - 35,00
Eventueel vergezeld van saus : archiduc – peperroom – Roquefort – provençale – béarnaise - 4,00
Kies uit : frieten – kroketten – krielaardappelen
Supplement mayonaise - 2,50
Supplement frieten – kroketten – krielaardappelen - 3,00
VISGERECHTEN
Zeetong
Natuur – citroenboter – peterselie – natuur - 44,00
Noorse zalm
Geroosterde wintergroenten - koningchampignons -krielaardappelen - 27,50
Kabeljauw
Geprakte aardappelen - spinazie - bieslook - graanmosterd - 29,70
S