Weekend Afhaalgerechten

De strikt noodzakelijke maatregelen ter bestrijding van het coronavirus zullen na 5 April zeker nog enkele weken worden verlengd.
Wij blijven na Pasen in het weekend afhaalgerechten voorzien.

 

 

Op vrijdag 29, zaterdag 30, zondag 31 Mei en maandag 1 juni kan u bij onze afhaaldienst terecht en thuis genieten van een heerlijk gerecht, of menu en keuze uit de verschillende palinggerechten en op afspraak à la minute gebakken pizza's en flammkuchen op de Big Green Egg.


Menu 3 gangen aan 37.00 €:

Wit-Blauw

Carpaccio - venkel - burrata - parmezaan - rucola

Zeetong

Jonge prei - Zeebrugse garnaal - mousseline aardappelen - bieslook

Chocolade

Trio - amandelbiscuit - krokant bladerdeeg - crumble - framboos

 A la carte

Voorgerechten

Wit-Blauw
Carpaccio - venkel - burrata - parmezaan - rucola: 14.00 €

Zeebrugse garnalen
Cocktail - avocado - kappertjes - kropsla - tomaat : 19.00 €

 

Hoofdgerechten

Reuze garnaal
Spaghetti - tomaat - rucola - citroen - chilipeper : 17.00 €

Dorade royal
Zuiderse groenten - geroosterde aardappelen - basilicum : 19.00 €

Zeetong 3/1 (300-350 gr)
Jonge prei - Zeebrugse garnaal - mousseline aardappelen - bieslook: 26.00 €

Dunne lende (Big Green Egg, 2 personen)
Gegrilde asperges - broccoli -bloemkool - Italiaanse geroosterde aardappel - sjalotsaus : 45.00 €

Nagerechten

Chocolade
Trio - amandelbiscuit - krokant bladerdeeg - crumble - framboos : 10.00 €

Kaas
Assortiment (4 stuks) - noten - confituur : 10.00 €

 Paling aan 28€/persoon :

Naast onze traditionele bereiding (in t'groen, gebakken met verse tartaar, in tomaten of roomsaus, in de wok) voorzien we nu ook een ander gerecht :
Paling bereid op Oosterse wijze : gelakt, met sojascheuten, pijpajuintjes, sugarsnaps, krokante ui en noedels (in plaats van frietjes)

Om deze gerechten volledig tot hun recht te laten komen, starten we met een aperitiefje :

Champagne Henri Abelé 75 cl : 32.00 €/fles
Cava Valhondo 75 cl : 12.00 €/fles
Gin Arctic Wolf : 43.00/fles

Voor bij de gerechten :

Witte Chardonnay - Cuvée C : 12.00 €/fles
Rode Spaanse garnache/syrah/monastrell - Casa Benasal 2018 : 10.00 €/fles

Dit enkel op bestelling via mail of telefonisch tot en met donderdag 28 mei 20u
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. : tel - 0468/57 16 02

Afhalingen in Kookatelier LAGOM _ Donklaan 55:
Vrijdag 29 mei : tussen 16.00u en 18.00u
Zaterdag 30 mei : tussen 16 en 18u
Zondag 31 mei: tussen 11.00u en 13.00u
Maandag 1 juni: tussen 11u en 13u

ENKEL BETALING MET BANKKAART

NIEUW : OP VRIJDAG 29, ZATERDAG 30 EN ZONDAG 31 MEI VAN 17U30 TOT 20U30

OP AFSPRAAK - AFHALEN VAN PIZZA'S EN FLAMMKUCHEN A LA MINUTE GEBAKKEN OP DE BIG GREEN EGG !

Big Japan
Verse tonijn - zure room - wakame - zeewier - kerstomaatjes - soja : 13.00 €

Scandinavisch
Zalm - rode curry - kerstomaatjes - rode ui : 13.00 €

Pizza prociutto di Parma
Parmaham - mozzarella - olijven - basilicum - rode ui - belegen kaas : 12.00 €

Pizza quattro formaggi
Oud Brugge - pecorino - ricotta - gorgonzola - rozemarijn - oregano - tomatensaus : 12.00 €

Pizza buikspek
Buikspek - groene asperges - broccoli - mozarella - barbecuesaus : 12.00 €

Pizza calzone reuzengarnaal
Reuzengarnaal - venkel - sjalot - dragon - witte wijn - ei : 12.00 €

Veggie pizza
Jonge spinazie - kerstomaatjes - gorgonzola - mozzarella - rode ui : 11.00 €

Pizza Margherita
Tomaat - basilicum - mozzarella : 10.00 €

ALS AMBASSADEUR VAN BIG GREEN EGG GEVEN WIJ NIET ALLEEN WORKSHOPS EN KAN U NIET ENKEL BIJ ONS DE BIG GREEN EGG EN ALLE ACCESSOIRESS BESTELLEN https://kookatelier-lagom.be/biggreenegg-shop/. NEE, WIJ VERWENNEN OOK DE VADERS OP VADERDAG MET EEN VOLLEDIG, MAAR SMAKELIJK TE BEREIDEN MENU OP DE BARBECUE

Hapjes
shaslicks - kokos - currysaus - mosterdsaus
garnaalspiesje - sasam - antiboise - toastje

Voorgerecht
Papillot - zeeduivel - venkel - jonge wortel - prei -

Hoofdgerecht
Spareribs (Aziatisch) - gerookt en gelakt (24u gemarineerd en nadien gerookt, lakken tijdens het bakken)
Dahk galbi (gemarineerde en te grillen kippendijen) - ssamjang saus
Vergezeld van :
Salade - gegrilde groenten - gerookte mozza&rella - slahart
Puntpaprika - groentenrub - olijven - belegen kaas
Couscous - abrikozen - rozijnen - tomaat - verse kruiden

Nagerecht
Abrikoos - gember - kokoskoekje - mangosmoothie

Prijs : 40 €/persoon

We zijn natuurlijk onze kleine lekkerbekken niet vergeten. Voor hen voorzien we :
Spiesje - gehaktballetjes - ananas - zoetzuur
Jonge wortel - gekarameliseerd - sesam
Watermeloen - gegrild - sinaasappelstroop

Prijs : 16 €/kind

AF TE HALEN IN ONS KOOKATELIER LAGOM OP ZONDAG 14 JUNI TUSSEN 10U EN 13U