Traiteurgerechten

TRAITEURSLIJST FEESTDAGEN 2018 - 2019 
Speciaal voor de feestdagen bereidt chef Sven Bogaert deze heerlijke gerechten voor U.
Het enige wat u moet doen is afhalen, opwarmen en …. genieten.

Champagne Henri Abelé (Belgische en Spaanse hofleverancier)
Brut Traditionnel 75 cl 29,00 €
Brut Traditionnel 37,5 cl 18,00 € 

Champagne Joly
6 flessen Cuvée Gourmande met verschillende gepersonaliseerde capsules Elvira + 1 gouden capsule 24 krt met strass     135 €

 

Assortiment van 6 hapjes 12.00€

Kreeftgerechten

1/1 kreeft à la nage met fijngesneden jonge groenten 40.00€
1/1 kreeft Belle Vue, slaatje, verse mayonaise, cocktail 40.00€
1/1 kreeft gegrild met kruidenboter, aardappel in de schil 42.00€
1/1 kreeft met kerrie kokossaus, rijst en ananas 46.00€
1/1 kreeft met ganzenlever en geflambeerd witloof 50.00€
Alle kreeften wegen +/- 600 gr.

Oesters

Zeeuwse creusen :
6 stuks 13.00€
9 stuks 16.00€
12 stuks 19.00€
Zeeuwse creusen met gesmolten spinazie en champagnesaus
6 stuks 16.00€
9 stuks 19.00€
12 stuks 22.00€
De oesters zijn opengemaakt en voorzien van brood en citroen.

Soepen

Pastinaak-rammenassoep - broodcroutons - spekreepjes 9.00€/l
Wortel-kokossoep - Curry - Koriander 9.00€/l
Bloemkoolsoep - Duroc - Broodcroutons - Roquefort 10.00€/l
Bosduifconsommé - groentenparels 11.00€/l

Broodjes zijn hierbij ook voorzien.

Warme voorgerechten

Scampi’s (6 st) op Oostendse wijze 13.00€
Scampi’s (6 st) lichte kerriesaus met ananas 13.00€
Scampi’s (6 st) in de wok zoetzuur 13.00€
Scampi’s (6 st) diabolique, brunoise van groentjes 13.00€
Scampi’s (6 st) lookboter, tomaat, peterselie 13.00€
Tongrolletjes op Oostendse wijze 14.00€
Tongrolletjes, gewokte groentjes, botersaus 14.00€
Kaaskroketten 3.00€/st
Garnaalkroketten 4.00€/st
Dorade Royale - courgette - knolselder - vadouvan 14.00€
Zeebarbeel - groentenjulienne - roze garnaal - bieslook 14.00€
Snoekbaars - rivierkreeftjes - bietjes - oesterzwammen - aardpeer 15.00€

Broodjes zijn hierbij ook voorzien.

Feestelijke visschotels

Paling: in ’t groen, tomaat, room, gebakken met tartaar of in de wok 27.00€
Scampi’s (10 st) op Oostendse wijze 20.00€
Scampi’s (10 st), lichte kerriesaus met ananas 20.00€
Scampi’s (10 st) diabolique, brunoise van groentjes 20.00€
Scampi’s (10 st) in de wok, zoetzuur 20.00€
Scampi’s (10 st) in de lookboter, tomaat, peterselie 20.00€
Tongrolletjes op Oostendse wijze 24.00€
Tongrolletjes, gewokte groentjes en een botersausje 24.00€

Dorade Royale - courgette - knolselder - vadouvan 20.00€
Zeebarbeel - groentenjulienne - roze garnaal - bieslook 20.00€
Snoekbaars - rivierkreeftjes - bietjes - oesterzwammen - aardpeer 21.00€

Feestelijke vlees- en wildgerechten

Fazantenborst - mini witloof - savooi - boschampignons - appelen - veenbessen  20.00€
Parelhoen - mini witloof- druiven - aardappelgratin 20.00€
Eendenborst – mandarijn – savooi - cassis - gratin met boschampignons 21.00€
Hertenkalf - mini witloof - savooi - veenbessen - Jefkensperen - truffelaardappel 22.00€

Nagerechten

Huisbereid vanilleroomijs 10.00€/liter 
Huisbereide chocolademousse 3.50€
Amandelbiscuit - citroencrème - bosbessen 7.00€
Chocolade ganache - mousse - Franse meringue 7.00 €
Chocolade crumble - koffiecrème - melkmousse 7.00 €

Elvira’s afhaalmenu’s

Menu 1 – 39.00€

4 hapjes per persoon
Pastinaak-rammenassoep - broodcroutons - spekreepjes
Dorade Royale - courgette - knolselder - vadouvan 
Parelhoen - mini witloof- druiven - aardappelgratin 
Amandelbiscuit - citroencrème - bosbessen

Menu 2 – 42.00€

4 hapjes per persoon
Wortel-kokossoep - Curry - Koriander
Zeebarbeel - groentenjulienne - roze garnaal - bieslook 
Eendenborst – mandarijn – savooi - cassis - gratin met boschampignons
Chocolade ganache - mousse - Franse meringue 

Menu 3 – 44.00€

4 hapjes per persoon
Bloemkoolsoep - Duroc - Broodcroutons - Roquefort
Snoekbaars - rivierkreeftjes - bietjes - oesterzwammen - aardpeer
Hertenkalf - mini witloof - savooi - veenbessen - Jefkensperen - truffelaardappel
Chocolade crumble - koffiecrème - melkmousse

Menu 4 (vismenu) – 44.00€

4 hapjes per persoon
Wortel-kokossoep - Curry - Koriander 
Dorade Royale - courgette - knolselder - vadouvan 
Snoekbaars - rivierkreeftjes - bietjes - oesterzwammen - aardpeer
Chocolade ganache - mousse - Franse meringue

Kerstavond - Kerstmis
Bestellen op het nr. 09/367 06 82 of 0477/79 02 46 of per mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tot donderdagavond 20 december, afhalen maandag 24 december tussen 17u en 18u30 of dinsdag 25 december tussen 10u en 11u

Oud en Nieuw
Bestellen op het nr. 09/367 06 82 of 0477/79 02 46 of per mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tot donderdagavond 27 december, afhalen maandag 31 december tussen 17u en 18u30 of dinsdag 1 januari tussen 10u en 11u