Traiteurgerechten

TRAITEURSLIJST FEESTDAGEN 2019 - 2020 
Speciaal voor de feestdagen bereidt chef Sven Bogaert deze heerlijke gerechten voor U.
Het enige wat u moet doen is afhalen, opwarmen en …. genieten.

Champagne Henri Abelé (Belgische en Spaanse hofleverancier)
Brut Traditionnel 75 cl 29,00 €
Brut Traditionnel 37,5 cl 18,00 € 

 

Assortiment van 6 hapjes 12.00€

Kreeftgerechten

1/1 kreeft à la nage met fijngesneden jonge groenten 40.00€
1/1 kreeft Belle Vue, slaatje, verse mayonaise, cocktail 40.00€
1/1 kreeft gegrild met kruidenboter, aardappel in de schil 42.00€
1/1 kreeft met kerrie kokossaus, rijst en ananas 46.00€
1/1 kreeft met ganzenlever en geflambeerd witloof 50.00€
Alle kreeften wegen +/- 600 gr.

Oesters

Zeeuwse creusen :
6 stuks 13.00€
9 stuks 17.00€
12 stuks 20.00€
Zeeuwse creusen met gesmolten spinazie en champagnesaus
6 stuks 16.00€
9 stuks 20.00€
12 stuks 24.00€
De oesters zijn opengemaakt en voorzien van citroen.

Soepen

Zoete aardappelsoep - broodcroutons - spekreepjes 9.00€/l
Ajuinsoep - toastje met kaas 9.00€/l
Velouté - aardpeer - kokosmelk - hazelnoten 9.00€/l
Bosduifconsommé - groentenparels 12.00€/l

Warme voorgerechten

Scampi’s (6 st) op Oostendse wijze 13.00€
Scampi’s (6 st) lichte kerriesaus met ananas 13.00€
Scampi’s (6 st) in de wok zoetzuur 13.00€
Scampi’s (6 st) diabolique, brunoise van groentjes 13.00€
Scampi’s (6 st) lookboter, tomaat, peterselie 13.00€
Tongrolletjes op Oostendse wijze 14.00€
Tongrolletjes, gewokte groentjes, botersaus 14.00€
Kaaskroketten 3.00€/st
Garnaalkroketten 4.00€/st
Dorade Royale - kurkuma - gember - prei - sojascheuten - jonge wortel 14.00€
Goudbrasem - knolselder - pastinaak - rode ui - witbier 15.00€
Pladijs - gegrild - bloemkool - broccoli - sugarsnaps - kerstomaatjes 16.00€

 

Feestelijke visschotels

Paling: in ’t groen, tomaat, room, gebakken met tartaar of in de wok 29.00€
Scampi’s (10 st) op Oostendse wijze 20.00€
Scampi’s (10 st), lichte kerriesaus met ananas 20.00€
Scampi’s (10 st) diabolique, brunoise van groentjes 20.00€
Scampi’s (10 st) in de wok, zoetzuur 20.00€
Scampi’s (10 st) in de lookboter, tomaat, peterselie 20.00€
Tongrolletjes op Oostendse wijze 24.00€
Tongrolletjes, gewokte groentjes en een botersausje 24.00€

Dorade Royale - kurkuma - gember - prei - sojascheuten - jonge wortel 21.00€
Goudbrasem - knolselder - pastinaak - rode ui - witbier 21.00€
Pladijs - gegrild - bloemkool - broccoli - sugarsnaps - kerstomaatjes 22.00€

Feestelijke vlees- en wildgerechten

Fazantenborst - mini witloof - savooi - stamppotje aardappelen - cantharellen  20.00€
Parelhoen - mini witloof - savooi - pleurotten - veenbessensaus 20.00€
Fazant – mandarijn – gebrande sjalot - mini witloof - savooi - gratin met boschampignons 21.00€
Hertenkalf - butternut pompoen - knolselder - mini witloof - boschampignons - raz-el-hanout 22.00€

Al onze hoofdschotels (vis- en vleesschotels) zijn vergezeld van puree, knolselderpuree, kroketten, krielaardappelen
naargelang het gerecht of tenzij anders vermeld.

 

Nagerechten

Huisbereid vanilleroomijs 10.00€/liter 
Huisbereide chocolademousse 4.00€
Mango - pana cotta - zandtaartje - kokos - passievruchten 7.00€
Karamel - crumble - karamelmousse - munt 7.00 €
Cappuccino - melkmousse - witte chocolade - koffiecrème - crumble 7.00 €

Elvira’s afhaalmenu’s

Menu 1 – 40.00€

4 hapjes per persoon
Zoete aardappelsoep - spekreepjes - broodcroutons
Dorade Royale - kurkuma - gember - prei - sojascheuten - jonge wortel  
Parelhoen - mini witloof- savooi - pleurotten - veenbessensaus 
Mango - pana cotta - zandtaartje - kokos - passievruchten 

Menu 2 – 43.00€

4 hapjes per persoon
Ajuinsoep - toastje met kaas 
Goudbrasem - knolselder - pastinaak - rode ui - witbier  
Fazant – mandarijn – gebrande sjalot - mini witloof - savooi - gratin met boschampignons 
Karamel - crumble - karamelmousse - munt  

Menu 3 – 45.00€

4 hapjes per persoon
Velouté - aardpeer - kokosmelk - hazelnoten 
Pladijs - gegrild - bloemkool - broccoli - sugarsnaps - kerstomaatjes 
Hertenkalf - butternut pompoen - knolselder - mini witloof - boschampignons - raz-el-hanout
Cappuccino - melkmousse - witte chocolade - koffiecrème - crumble 

Menu 4 (vismenu) – 45.00€

4 hapjes per persoon
Ajuinsoep - toastje met kaas  
Dorade Royale - kurkuma - gember - prei - sojascheuten - jonge wortel  
Pladijs - gegrild - bloemkool - broccoli - sugarsnaps - kerstomaatjes  
Cappuccino - melkmousse - witte chocolade - koffiecrème - crumble 

Wij noteren graag uw bestelling voor kerstavond en kerstdag ten laatste op zaterdag 21 december 2019, voor
oudejaarsavond en nieuwjaar ten laatste op zaterdag 28 december 2019.
Afhalen kan op kerstavond en oudejaarsavond tussen 17 en 18u.