Afhaalgerechten

 

Tapas - Ideaal bij een aperitiefje

Manchego kaas  (+/- 100 gr) -   8,50 €

Serrano lomo (+/- 100 gr) -  10,50 €

Pata negra duroc (+/- 100 gr) - 15,70 € 

Panchetta (+/- 100 gr)  - 10,50 € 

Chorizo extra (+/- 100 gr)  - 9,50 €

 

Soepen : 
Pompoensoep – gebakken spekreepjes- bieslook – broodcroutons  - 9,00 € / liter

Ajuinsoep – toastje met kaas - 9,00 € / liter

 

 

Voorgerechten : 
Wildpaté – opgelegde zilveruitjes – compote kweeperen – kumquats – gel vijgen- brioche -  13,00 €

Gerookte zalm – tartaar – Scandinavisch brood – limoen – bieslook – haringkaviaar -   14,00 €

Kaaskroket  Oud-Bruggekaas -   3,00 € / stuk

Garnaalkroket grijze garnaal  -  4,00 € / stuk 

 

 

Pasta : 
Penne – aubergine – tomaat – feta – rucola – kerstomaten (vegetarisch) -  17,00 €

Farfalle – courgetten – reuzegarnaal – kerstomaten – munt -bieslook  -  19,00 €

 

 

Hoofdgerechten vis : 
Pladijs – jonge spinazie – mini venkel – gratin van butternut pompoen – chorizovinaigrette - 20,00 €

Zeetong – bloemkool – broccoli – gepofte kerstomaatjes – krielaardappeltjes – muscatsaus - 28,00 €       

 

Hoofdgerechten wild : 
Stoofpotje - everzwijn – bosbessen – jonge wortel – raapjes -  amandelkroketjes  -  20,00 €

Hertenfilet – gratin knolselder – schorseneren – spruitjes – boschampignons – cassis  -  23,00 €

Fazantenborst – savooi – miniwitloof – jefkespeer – veenbessen – boschampignons -  20,00 €

 

Hoofdgerechten vlees Big Green Egg :

Rosbief 12u gemarineerd – gegrild – ovengroentjes – rozemarijn - oesterzwammen - 20,00 €

 

Palinggerechten : 

Paling in ’t groen - 29,00 €

Paling tomatensaus champignons - 29,00 €

Paling roomsaus - 29,00 €

Gebakken paling met verse tartaarsaus - 29,00 €

Paling op oosterse wijze - 29,00 €

Met handgesneden frietjes    

 

Vlaamse klassiekers : 
Vol au vent – bladerdeeggebakje - 15,00 €

Balletjes in tomatensaus -  15,00 €          
Varkenswangetjes met Rodenbach  - slaatje - 18,00 €

Met handgesneden frietjes

 

Nagerechten : 
Chocolademousse  -  6,00 € 

Taartje chocolade -  melkganache – mandarijn – bosbessen – Brugse kletskop -  11,00 € 

Bordje met 5 kazen en garnituur -  15,00 €         

Afhaalmenu aan 39,00 €
Everzwijn
Paté – verse pasta – veenbessen – zongedroogde tomaat – gel van vijgen

Pladijs

Jonge spinazie – mini venkel – gratin van butternutpompoen – chorizovinaigrette

OF

Hertenfilet

Gratin knolselder – schorseneren – spruitjes – boschampignons – cassis

 

Chocolade

Melkganache – mandarijn – bosbessen – Brugse kletskop

 

Broodjes zijn hierbij voorzien. 

 

Bestellingen kunnen geplaatst worden tot en met de dag voor afhaling 20u : 

via mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of telefonisch: 0477 79 02 46 of 0468/57 16 02 

Gelieve ook bij telefonische bestelling een emailadres op te geven zodat wij u een richtuur voor de afhaling kunnen meedelen. 

 

Afhaling in ons kookatelier Lagom, Donklaan 55, 9290 Berlare : 

Vrijdag 23 oktober :  tussen 16u en 18u

Zaterdag 24 oktober : tussen 16u en 18u 

Zondag 25 oktober : tussen 11u en 13u.